Klubbstevne m/klubbmesterskap 30.05.2020

Her finner dere stevneinvitasjonen til årets klubbmesterskap i sprang.

ORKDAL RIDEKLUBB

Inviterer til Klubbstevne i sprang

Klubbstevne med klubbmesterskap sprang på Stall Zaana 30.05.2020

ADRESSE- OG KONTAKTINFO

c/o Anita Hammerås

Postnummer poststed

7213 GÅSBAKKEN

Epost

Internettside

FRISTER

Frister

Påmelding 27.05.2020 23:55
Påmelding på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Negativ starterklæring 29.05.2020 20:00

AVGIFTER OG BETALING

Betaling

Startavgift betales på vipps 107639 eller på konto 4270 06 06915, merk betaling med startavgift og navn på rytter. Kvittering/skjermbilde sendes på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller vises i sekreteriatet ved ankomst.

KONTAKTPERSONER

Stevneleder

Guri Hårstad By 908 21 373

Silje Hårstad By 977 27 355

OPPSTALLING OG BANEFORHOLD

Oppstalling

Ingen oppstalling.

Bane

Oppvarming: 20x40 innendørs grusbane Konkurransebane: 20x60 utendørs grusbane

SMITTEVERN

Melding til mattilsynet

klubben bekrefter at info om stevnet er sendt mattilsynet

Smittevernplan

Link til smittevernplan

Beredskapsplan

www.orkdalrideklubb.no
Link til beredskapsplan for håndtering av mistanke om smittsom sykdom/utbrudd som oppdages under avvikling av arrangement

Info fra NRYF

Les mer om smittevern på rytter.no

TEKNISK PERSONELL

Overdommer

Nina Booth

Steward

Mari Skaug

Feil og stil dommer

Kari Heistad

Banebygger

Ingrid Haugen

EGENDEFINERT INFORMASJON

Veibeskrivelse

Stevnet avholdes på Stall Zaana i Skaun, Adresse: Byavegen 356, 7357 Skaun Sving av fra E39 mot Skaun/Lisbetsæter. Etter 5km kommer du til Eggkleiva ved vannet «Laugen». Du skal passere et frisørstudio på høyre side, før du tar av til høyre mot Lisbetsæter og kjør 3, 4km. Gården vår ligger på venstre side helt ved veien , og nærmest er et gammelt stabbur. På høyre side av veien har vi rundpaddock. Parkering ved ridehallen, avkjørsel før gården.

Sekreteriat

Sekreteriatet åpner 30min før start i første klasse og stenger 30min etter siste klasse.

Stevnestart

Stevnet starter kl. 10.00

Kiosk

Det vil være åpen kiosk med lett servering, kun vipps som betaling.

Premiering

Ved færre enn 3 startende i en feil og stil-klasse gjøres bedømning om til clear round og startavgift settes ned tilsvarende. Det vil ikke avholdes premieutdeling, sløyfer og premier hentes i sekreteriatet av rytter/foresatt.

Klubbmesterskap

Klubbmesterskap lilletur avholdes i klasse 3, 60cm og storetur i klasse 5 80cm. Det må være 3 startende i hvert klubbmesterskap om det skal gjennomføres, det vil da deles ut gull og sølv - er det flere enn 3 startende deles det ut gull, sølv og bronsje. Vinner får i tillegg til medalje, et brodert dekken. Statutter legges ut på horsepro. Det vil være klassepremiering i tillegg til mesterskapspremiering i begge klasser.

Covid-19

• Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand, samt personer som ikke følger de instruksjoner organisasjonsleddet gir for utøvelse av aktiviteten, får ikke delta på stevnet. • Personer som har vært i utlandet innenfor de siste 14 dager får ikke delta på stevnet. • Ryttere og hester må kun benytte eget utstyr/antrekk, inkludert greip og trillebår

Koronavettregler

Påmelding

Vi har valgt å arrangere et klubbstevne for å begrense antall startende, det er kun medlemmer i Orkdal Rideklubb som kan delta og det er ikke krav om at rytter må ha grønt kort på klubbstevne. I mailen skal rytter og hestens fulle navn utfylles,lisensnr. på hest (evnt.rytterlisensnr) og klassenr. Det må i tillegg skrives på mailen hvem som er med rytter, sjåfør/hjelper/publikum og om alle kommer i samme bil eller om noen kommer i egen bil. Om en ekvipasje deltar i begge klassene med klubbmesterskap må det opplyses i påmeldingen hvilket mesterskap ekvipasjen skal delta i.

Røykfritt arrangement

Vi gjør oppmerksom på at dette er et røykfritt arrangement. Dette gjelder hele stevneområdet, også utendørs. Røyking kan kun skje på anvist røykeplass.

Klasser

Lørdag 2020-05-30   KL. 10.00

Kl. 1

Klasse 1 40cm