Get Adobe Flash player

Om klubben

Orkdal Rideklubb

 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Postadresse: Orkdal Rideklubb v/ Anita Hammerås

                    Sørbygdveien 276, 7213 Gåsbakken

 

Klubben ble stiftet i 1981, og er en aktiv og allsidig klubb spredt over mange kommuner.  Vi har arrangert både sprang-, dressur- og westerntreninger, ponnisamlinger og faste stevner.  I de siste årene har vi også arrangert knøttecup, som er et feltrittstevne.  Klubben driver ikke et eget anlegg, men aktivitetene holdes på staller som har en tilknyttning til klubben: Berge Gård i hoston og Stall Zaana i skaun.

 

Orkdal Rideklubb er eneste klubb i Sør-Trøndelag Rytterkrets som arrangerer stevne i distanse.  Vi har et stevne i året, Orkdalsrittet, som arrangeres i juni/juli, der har vi klasser fra 10-40km.  Tidligere har vi også hatt lengre distanser.  Rittet ble arrangert for første gang i 1982.  Vi var også første klubb i Norge som arrangerte Lag NM i distanse med stor suksess.  

 

Klubben har leid inn flere trenere både i sprang og dressur, og i de siste årene har vi vært så heldige å fått Ann Cathrin Lübbe hit 1-2 ganger i året.

 

Vi har medlemmer på alle nivåer og forsøker på best mulig måte legge til rette for alle.  Vi har UK-sprangstevner med 40cm-90cm klasser for å styrke rekruttering, Ryttertester og LC-LA nivå på dressurstevnene.  Vi har også arrangert  Distrikstevne i dressur med litt høyere klasser.

Styret:

 

Leder:             

Nestleder: Rolf Håkon Vennes   

Sekretær:  Eva Berge

Kasserer:  Anita Hammerås

 

1. Styremedlem: Bent Are Aftret

2. Styremedlem: Guri Hårstad By

3. Styremedlem: Hanna Flor Kjøren

 

1. Varamedlem: Dina Lund

 

 

Materialforvalter: Bent Are Aftret

 

 

Sponsorer

Orkla Sparebank

Venner