Lübbe-trening 4.-6. mai 2018

Orkdal Rideklubb inviterer til treningshelg med AnnCathrin Lübbe på Berge Gård 4.-6. Mai

Vi har igjen glede av å invitere til treningshelg i Hoston, treningen er åpen for alle ryttere, uansett klubb.

Ann Cathrin er en meget hyggelig og dyktig instruktør med mange meritter å vise til.
Hun underviser ekvipasjer på alle nivåer, og er veldig dyktig til å tilrettelegge undervisningen til hver enkelt.

Hver rideøkt består av en alenetime på 30 minutter.
( alternativt er det mulighet for 2 timer a 45 minutter i løpet av helgen om noen heller ønsker det)
Deltagerne skal være ferdig oppvarmet til timen begynner,
det er anledning til å varme opp i ridehuset.

Priser:
1500,- for medlemmer av Orkdal Rideklubb,
1700,- for ikke-medlemmer.
+ 300,- i halleie for de som ikke har fast avtale.

Påmelding til Kari Hoston Svinsås
412 14 221 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Så snart vi har nok påmeldte blir treningen brekreftet.

Oppstalling avtales med Eva Berge,
934 38 007 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Skriv fullt navn,adresse og telefonnummer ved påmelding.
Kursavgift og evt hall-leie betales senest to uker før kurset på konto: 4270 06 06915.

Påmelding er bindende, ingen refusjon av kursavgift.
Skriv ønske om ridetider, disse innfris så langt det er mulig.
Ellers kan det byttes innbyrdes mellom rytterne.
-Gi da beskjed til arrangør.