Sprangtreninger med Ingrid Helene

Vi har booket 2 helger for sprangtrening med Ingrid Helene Løes på Stall Zaana

Søndag 18. februar 2018

Lørdag og søndag 3.-4. mars 2018

Orkdal rideklubb gjentar suksessen og arrangerer helgetrening i sprang på Stall Zaana i Skaun for alle klubber og ryttere på alle nivå. Ingrid har gått rytterlinjen på Melhus vgs og jobbet som rytter både i USA og Spania. Hun driver stall Granum på Byneset, hvor hun avler opp og rir frem unghester samt konkurrerer aktivt opp til 1.45 m.

Maks 4 ryttere per time, 60 min varighet.
- 600 kr for medlemmer ( totalt for begge dagene )
- 700 kr for ikke-medlemmer
- 100 kr i halleie per time for de uten avtale.

Bindende påmelding til Orkdal rideklubb på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . Skriv om du rir hest eller ponni og hvilken hinderhøyde du ønsker å ri, samt hvilken helg. Påmeldingsfrist er èn uke før den aktuelle treningshelga.

Spørsmål om oppstalling på Stall Zaana må avtales direkte med Guri Hårstad By på telefon 908 21373.
- 200 kr for døgnboks
- 100 kr for dagboks

Salg av enkel mat og drikke.

Har du spørsmål ang treningene ta kontakt med Lene Meistad på telefon 908 73039