Treningshelg med Ingrid Helene Løes

Sprangtrening med Ingrid Helene Løes 11. – 12. november

Orkdal rideklubb arrangerer helgetrening med Ingrid Helene Løes på Stall Zaana i Skaun for alle klubber og nivåer.

Ingrid har gått rytterlinje på Melhus vgs, og jobbet som rytter i USA og Spania. Hun driver Stall Granum på Byneset, hvor hun avler opp og rir frem unghester, og konkurrerer aktivt opp til 1.45 m.

Treningen begynner kl. 17.00 begge dager. Maks 4 ryttere per time. 60 min varighet.
- 600 kr for medlemmer
- 700 kr for ikke-medlemmer
- 100 kr i halleie per time for de uten avtale

Påmelding til Rebekka Ravnsborg Aanes på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . Skriv om du rir hest eller ponni og hvilken hinderhøyde du ønsker å ri. Påmeldingsfrist 1.... november. Innbetaling til Orkdal rideklubb på kontonummer 4270 06 06915 eller Vipps nr. 107639 før 10.11.17.

Muligheter for oppstalling og overnatting på Stall Zaana. Ta kontakt med Guri Hårstad By, tlf. 908 21 373.
- 200 kr for døgnboks
- 100 kr dagboks
- 100 kr for overnatting

Salg av mat og drikke.

Velkommen til ei trivelig og lærerik helg på Stall Zaana!