Lübbe-trening 30.september - 02.oktober 2016

Orkdal Rideklubb inviterer til treningshelg med AnnCathrin Lübbe på Berge Gård

30. Sept - 2. Okt 2016

lubbe

Vi har igjen glede av å invitere til treningshelg i Hoston, treningen er åpen for alle ryttere, uansett klubb.

Ann Cathrin er en meget hyggelig dame med mange meritter å vise til. Hun skal blant annet representere Norge i Paralympics i Rio i år.
Hun underviser ekvipasjer på alle nivåer, og er veldig dyktig til å tilrettelegge undervisningen til hver enkelt.

Hver rideøkt består av en alenetime på 30 minutter.
Deltagerne skal være ferdig oppvarmet til timen begynner,
det er anledning til å varme opp i ridehuset.

Priser:
1300,- for medlemmer av Orkdal Rideklubb,
1600,- for ikke-medlemmer.
+ 300,- i halleie for de som ikke har fast avtale.

Påmeldingsfrist 15. August
Påmelding sendes Kari Svinsås
412 14 221 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Oppstalling avtales med Eva Berge,
934 38 007 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Skriv fullt navn,adresse og telefonnummer ved påmelding.
Når påmeldingen er registrert betales kursavgift og evnt. halleie inn på konto: 4270 06 06915.

Påmelding er bindende, ingen refusjon av kursavgift.
Skriv ønske om ridetider, disse kan byttes innbyrdes mellom rytterne. -Gi da beskjed til arrangør.

Link til facebookarrangement: https://www.facebook.com/events/247937658908917/