Treningshelg med Ann-Cathrin Lübbe 15.-17. April 2016

Orkdal Rideklubb inviterer til treningshelg med Ann-Cathrin Lübbe 15.-17. April 2016 på Berge Gård.

Vi har igjen glede av å invitere til Lübbetrening i Hoston, treningen er åpen for alle ryttere uansett hvilken klubb de er medlem i.

Hver rideøkt består av en alenetime på 30 minutter. Deltager skal være ferdig oppvarmet til timen begynner, det er lov å varme opp i ridehuset.

Priser: 1600,- for 3 rideøkter
+ 300,- i halleie for de som ikke har mnd. avtale.

Påmeldingsfrist 15.02.2016
Påmelding og evnt. Oppstalling avtales med Eva Berge,
934 38 007 /Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Skriv fullt navn,adresse og telefonnummer ved påmelding.
Når påmeldingen er registrert betales kursavgift og evnt. halleie inn på konto: 4270 06 06915. Påmelding er bindende, ingen refusjon av kursavgift.
Skriv ønske om ridetider, disse kan byttes innbyrdes mellom rytterne. Gi da beskjed til komiteen.

Ta kontakt med Eva Berge for påmelding:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - 93 43 80 07