Orkdal Rideklubb inviterer til grønt kort kurs

Grønt Kort (GK) er krav for start på utvidede klubbstevner og oppover, og inngangsbilletten til lisenssystemet i rytterforbundet.

Grønt Kort kurset består av følgende deler:
• Reglementskurs ca.4t 30min
• Kurs i sikkerhet og hestekunnskap ca.3 timer
• Praksis i stall, ca. 1,5 time
• Ridedelen, hvor du testes i ridning/kjøring ,og håndtering av hest

Barn må ha med foreldre til de er fylt 16 år på Grønt Kort kurs.

Lørdag 7 NOV- kl. 10:30-15:00
• Reglementskurs , KR I, RASK, hestevelferd og test
Kursleder: Else Thorstensen

Lørdag 31.OKT - kl. 09-ca 15.00
• Kurs om sikkerhet og hestekunnskap
teori, hestevelferd, anatomi, instinkter, adferd, kommunikasjon, sikkerhet i stallen, lasting, ulykker, trafikk, mønsting av hest
• Praksis i stallen
• Rideprøve, ca 20 min pr pulje med inntil 4 ryttere
Oppvarming i puljer med 2 og 3 punkts sits i trav og galopp, dressurprøve, ryttertest LC1 evt NRYF LC:1- liten bane, sprangprøve 50 cm, kjøredressur LC liten bane
Kursleder: Ellen Kulbotten

Boka "Veien til Grønt Kort" og Konkurransereglement (KR) I må medbringes. Fås kjøpt hos www.idrettsbutikken.no. Boka må bestilles i god tid.

Kurset koster kr 450,-. PR DAG Inkl. mat til deltakerne. Foresatte kan kjøpe lunch kr 100,- Egen hest kan medbringes, kr 100 i baneleie. Leie av skolehest kr 200,- Kontant betaling ved oppmøte.

Skriftlig og bindende påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . De som ikke møter får tilsendt faktura!
Spørsmål rettes til Ellen Kulbotten, tlf. 976 37 211

Vedlegg:
Last ned denne filen (invitasjon grønt kort 31okt-7 nov 2015.pdf)Nedlastbar invitasjon[Nedlastbar invitasjon]78 kB