Sprang-/dressurtrening 6.november

Vi i styret har bestemt oss for å prøve å få til litt flere klubbtreninger enn det har vært i de siste årene, derfor har vi satt opp ei prøvetrening Fredag 6.November på Stall Zaana i Skaun, med tanke på rekruttering og sosialisering innenfor klubben.

Mari Hårstad By har sagt seg villig til å ta på seg treninger/treningshelger jevnlig, slik at vi kan få det til litt oftere.  Blir det mange nok som ønsker at hun skal komme på feks. Berge, blir det også muligheter for det etterhvert.

Alle som har lyst kan melde seg på, enten du er helt fersk på stevnebanen, eller har startet mye :-)

Det er mulighet for å ri sprang, dressur og bakkearbeid.

Det er kanskje noen som syns det er skummelt/dyrt å melde seg på andre treninger, så da blir dette et fint alternativ:-)  Vi skal også få satt opp noen treninger med innleid instruktør, hvis det er interesse for det.

Første trening blir altså Fredag 6. November 2015, på Stall Zaana i Skaun.

Pris: 200kr + halleie

Påmelding til Mari Hårstad By - 482 50 663

Håper det er mange som vil benytte seg av dette tilbudet, slik at vi kan få opp aktiviteten i klubben.

Vel møtt! :-)
Mvh.