Sprang, dressur og kjøretrening med Nasrin Håkonsen 6. og 7. april.

Vi inviterer til helgetrening med Nasrin Håkonsen!
Nasrin har konkurrert og er plassert t.o.m Prix St. Georg i dressur, 1.40 m sprang og tostjerners feltritt. Hun har trent enbet, tospann og firspann. Hun er utdannet trener 2 med spesialfelt i både dressur og feltritt, og er dressur- og sprangdommer, i tillegg til banebygger i både feltritt og sprang. Hun har drevet rideskole i 30 år og underviser alle nivåer; fra barn til EM-nivå.

Helgekurset koster 1050 kr for medlemmer og 1200 kr, og inkluderer tre økter (to på lørdag, en på søndag) og teoriundervisning. Halleie kommer i tillegg (100 kr PER time; betales til Eva Berge. Se info under oppstalling). Man velger selv om man rir sprang, dressur eller kjører/tømmekjører. Mulighet for enkelttime; prisen blir da 400 kr.
Dressurtime: 2 stk. rir samtidig. 30 min.
Sprangtime: 4 stk. 60 min.
Kjøretime: 1 stk. 30 min.

Mulighet for oppstalling på Berge gård; 250 kr for døgnboks og 150 kr for dagboks. Avtales med Eva Berge; tlf. 934 38 007.

Betaling ved påmelding, og bindende påmelding innen 27. mars til kontonummer 2050 09 28272 eller vipps 976 98 068. Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .

Velkommen til ei trivelig og lærerik helg!! :)

Lübbe-trening 4.-6. mai 2018

Orkdal Rideklubb inviterer til treningshelg med AnnCathrin Lübbe på Berge Gård 4.-6. Mai

Les mer: Lübbe-trening 4.-6. mai 2018

Sprangtreninger med Ingrid Helene

Vi har booket 2 helger for sprangtrening med Ingrid Helene Løes på Stall Zaana

Søndag 18. februar 2018

Lørdag og søndag 3.-4. mars 2018

Les mer: Sprangtreninger med Ingrid Helene

Treningshelg med Ingrid Helene Løes

Sprangtrening med Ingrid Helene Løes 11. – 12. november

Orkdal rideklubb arrangerer helgetrening med Ingrid Helene Løes på Stall Zaana i Skaun for alle klubber og nivåer.

Les mer: Treningshelg med Ingrid Helene Løes

Ridetider Lübbetrening 30.sept-02.okt